Locatie en OpeningsurenUiteraard, kunnen we u slechts een voorproefje van onze zaak op deze website geven, voor meer informatie, en deskundige raadgevingen, raden we u aan ons telefonisch te contacteren tijdens onze openingsuren (email beantwoorden we binnen 24u):
Standaard Openingsuren
MaandagGesloten
Dinsdag09 - 12u &  13 - 18u
Woensdag09 - 12u &  13 - 18u
Donderdag09 - 12u &  13 - 18u
Vrijdag09 - 12u &  13 - 18u
Zaterdag09 - 17u
ZondagGesloten
UITVERKOOP
tot WOENSDAG 28/2/18.

Ons adres:

Keukenlust bvba, Hovestraat 1, 2370 Arendonk, Belgie.

Route

Vanuit Turnhout, Antwerpen of Eindhoven
Neem de autosnelweg Antwerpen - Eindhoven (E34). Neem Afrit 26 en ga richting Arendonk centrum. Bij binnenkomst in de bebouwde kom, neem de tweede straat rechts (Hovestraat), wij zijn gevestigd op nummer 1.
Vanuit Breda en Tilburg
Alhoewel het een iets langere route is, de eenvoudigste manier is richting Eindhoven te rijden en neem de E34 autosnelweg in Veldhoven richting Antwerpen. Na de Belgisch-Nederlandse grens, neem de eerste afrit, afrit 26 en ga richting Arendonk centrum. Bij binnenkomst in de bebouwde kom, neem de tweede straat rechts (Hovestraat), wij zijn gevestigd op nummer 1.
Vanuit Ravels, Weelde, Poppel
Volg richting Arendonk. Bij binnenkomst in de bebouwde kom, rij rechtdoor aan de verkeerslichten, ga dan links af aan'De Valken', draai rechtsaf aan de kerk en rij nu rechtdoor in de Koeistraat en neem dan de eerste straat links (Hovestraat), wij zijn gevestigd op nummer 1.
Vanuit Retie, Dessel, Geel, Mol ...
In Retie centrum op het kruispunt volg richting Arendonk, na enkele kilometers ga je over de autosnelweg Antwerpen - Eindhoven (E34) en rijd je verder richting Arendonk centrum. Bij binnenkomst in de bebouwde kom, neem de tweede straat rechts (Hovestraat), wij zijn gevestigd op nummer 1.
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 22/07/18 23:04