Bakken, Braden en desserts

Bij braadsleden zijn grootte en gewicht belangrijk. Als u een klein stuk vlees in een te grote slee braadt, zal er te weinig jus zijn en zal het vlees verbranden. Braadsleden moeten stevig zijn en de zijkanten hoog genoeg om spatten te voorkomen. Een antiaanbaklaag is zeker een overweging waard als u minder vet wil gebruiken. Sommige braadsleden kan je ook gebruiken als bakplaat. 

Als we het over eten en desserts hebben, hebben we het ook over 'het oog lust ook wat'. Je bord moet uitnodigen om te eten. Een creatieve, aantrekkelijke schotel is dus ook belangrijk. Bij ons vind je hier allerlei handige spulletjes om je daarbij te helpen. Zo hebben we de dresseerringen, chocoladepennen, bakvormen, slagroomspuiten, espumas, etc... 

 

Sorteer op: Bestsellers | Merk | Productnaam | Prijs |Nieuw
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 20/05/17 18:15