Bamix

Bamix, simpelweg brilliant

Met de Bamix staafmixer bespaart u tijd en geld. De bereiding van voedsel wordt simpel en gemakkelijk. Daarom wordt Bamix het meest gebruikte apparaat in uw keuken. U kan Bamix elke dag gebruiken, van 's ochtends tot 's avonds.

Het Bamix concept is gebaseerd op een klein aantal eenvoudige accessoires:

  • Multi purpose mes voor het hakken, pureren en mixen van alle harde en zware ingrediënten
  • Een klop schijf om luchtige slagroom, eiwitten of milk-shakes te maken
  • Vlees- en groentenhakker hakt vlees, vis en groenten met groffe vezels

De Bamix staafmixer vervangt dankzij zijn veelzijdigheid de keukenmachine.

Bamix vermijdt onnodig werk in de keuken. Met het Bamix concept voor een moderne en veelzijdige keuken zijn bijkomende keukenapparaten niet langer meer nodig. Er is een overvloed aan voordelen dat Bamix u aanbiedt:

  • Veelzijdigheid:  de veelzijdigheid van Bamix is eindeloos. Het kan zowel gebruikt worden in een klein, kwetsbaar glas als in een grote, hete pan op het fornuis. Dankzij zijn dubbel geïsoleerde waterdichte behuizing kan het apparaat ondergedompeld worden tot aan de greep.
  • Handigheid: zijn onmiskenbaar en anatomisch geoptimaliseerd design maakt Bamix heel gemakkelijk om te hanteren en te gebruiken met de top van uw vinger. De hulpstukken kunnen gemakkelijk verwisseld worden.
  • Zuiveren: Het is heel gemakkelijk om Bamix schoon te maken, houd het gewoon onder stromend water. Er is geen twijfel mogelijk, dit is één van de grootste voordelen aan Bamix.
  • Opberging: Geplaatst in de Swiss Line stand op het werkblad, is de Bamix mixer altijd bij de hand en vraagt heel weinig plaats.
  • Kwaliteit: De eerste klasse Zwitserse kwaliteit maakt Bamix een probleemloze hulp in uw keuken die lang mee gaat. Alle toebehoren zijn uit roestvast staal vervaardigd en kunnen apart geleverd worden op verzoek. De motor die specifiek voor Bamix ontwikkeld is, is gemaakt in Zwitserland.
  • Waar te gebruiken: Thuis of op vakantie, hoewel het toestel ook gebruikt wordt door professionals in restaurants en in grootkeukens van ziekenhuizen of verzorgingstehuizen.
  • Reparatie service: Tegenwoordig zijn de meeste staafmixers goedkope wegwerpproducten, Bamix is dat niet! Veel van hun toestellen zijn al meer dan 30 jaar in gebruik en kunnen nog steeds gerepareerd worden.

 

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14