Chicago Metallic

De Chicago Metallic Bakeware-lijn zorgt voor absoluut kook- en bakgenot! Doordat alle producten van deze lijn voorzien zijn van de zeer degelijke anti-aanbaklaag, krijg je alle gerechten moeiteloos en perfect gevormd uit hun bakvorm. Ook de schoonmaak van het bakblik nadien is snel en makkelijk door deze anti-kleeflaag! Chicago Metallic is de favoriete keuze van bakkers die belang hechten aan kwaliteit en design, maar tegelijkertijd ook opteren voor de professionele duurzaamheid.

Thuiskoks en -bakkers die een kleine persoonlijke toets in hun keuken willen aanbrengen, wenden zich tot Chicago Metallic Bakeware. Of je nu hapklare, perfecte brownies wil bakken voor de kinderen, of hartige lasagnegerechten wil bereiden voor een etentje; de Chicago Metallic Bakeware bakvormen zijn de perfecte keuze hierbij!

Chicago Metallic is gevestigd in Illinois en een trots lid is van de Focus Products Group merkenfamilie. Toonaangevende retailers zoals Williams-Sonoma, Macy's, Sur La Table, Bed Bath and Beyond, Amazon, en Gourmet Catalog kiezen voor de topproducten van Chicago Metallic!

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14