Le Creuset

Origineel: Sinds 1925, produceert Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De totale productie voor de wereld gebeurt nog altijd in de oorspronkelijke fabriek in Picardië en dit al meer dan 80 jaar. Als u een gietijzeren product van Le Creuset koopt, krijgt u een uniek stuk in handen. Geen enkel stuk is identiek, aangezien ieder onderdeel uit een éénmalig gebruikte mal van zand komt.
Sinds 1925 wordt iedere stap van het productieproces met de hand gecontroleerd om zo een perfecte kwaliteit te garanderen.
Deze benadering van de perfectie maakt het Le Creuset mogelijk om een levenslange garantie op haar gietijzeren producten te kunnen bieden.
Tijdloos: Pure lijnen die de tijd en modes overstijgen.
Milieuvriendelijk: Goed voor de mens, goed voor de planeet; gietijzer van Le Creuset is een duurzaam materiaal en 100% herbruikbaar! Gietijzer is energiebesparend omdat het de warmte behoudt en deze langzaam en langdurig verdeelt.
Evenwichtig: Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, bewaart de voedingsstoffen en zorgt zo voor gezond koken. Daar bovenop zorgt het gietijzer van Le Creuset ook voor het behoud van de oorspronkelijke smaken!
Essentieel: Stoven, braden, grillen ...Gietijzer van Le Creuset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie: dit gietzijzer is speciaal aangepast aan inductiekookplaten waardoor het voor optimale prestaties zorgt.
Kleurrijk: Met het uitgebreide kleurengamma komt Le Creuset tegemoet aan elk interieur!

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14