Demeyere Industry Duraslide Ultra Bakpan 24cm is momenteel niet in voorraad, maar we kunnen het misschien wel voor je bestellen, Contacteer ons voor meer info.

Industry Duraslide Ultra Bakpan 24cm


Duraslide Ultra antikleeflaag

Duraslide Ultra is een antikleeflaag van de nieuwste generatie samengesteld met de  laatste technologieën. De pannen worden voorzien van 3 lagen waardoor ze een betere slijtvastheid hebben. PFOA-vrij dus veilig in gebruik tot een temperatuur van 230°C (niet onder de grill plaatsen).
De tradionele antikleeflaag voor zorgeloos bakken.

Door agressieve vaatwasmachine reinigingsmiddelen kan de anti-kleeflaag loskomen van de rand. Daarom wordt afwassen met de hand aanbevolen.

Alle andere items in Anti-kleef Pannen

Ons assortiment van anti-kleefpannen bestaat uit de bekendste merken zoals Le Creuset, Greenpan, Fissler, Demeyere, maar we hebben ook anti-kleef pannen voorradig van  Beka en Silit.

Anti-kleefpannen doe je best niet in de vaatwasser en mag je nooit met een scherp mes in snijden of met een vork in prikken om de anti-kleeflaag niet te beschadigen.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 11/05/18 15:44