Red Dot Design Award - Lina & Artesano Original

Niet slechts één, maar twee nieuwe porselein collecties van het servies onderdeel van Villeroy & Boch hebben geschoord op de red dot design awards van dit jaar. In februari 2013 werd het eenvoudig alledaags concept Lina en de multifunctionele serviescollectie van Artesano Original gepresenteerd in Frankfurt, en beide collecties hebben nu een eervolle vermelding door de red dot jury dankzij hun buitengewoon succesvolle detailoplossingen.

Lina en Artesano Original hadden te maken met sterke concurrenten: dit jaar 1,865 fabrikanten, designers en architecten gaven hun beste producten en projecten op voor de red dot design award. De internationale jury van experts werd geconfronteerd met het keuren van 4,662 inschrijvingen.

Goed ontworpen, flexibel en individueel

De twee collecties van Villeroy & Boch, Lina en Artesano Original overtuigde de jury met hoge kwaliteit van hun design. Het premium porselein karakteriseert Lina door een typerende toegankelijkheid en speelse moderne vintage decor in frisse kleuren, ze bieden veel verschillende mix & match mogelijkheden. De flexibele serviescollectie van Artesano Original presenteert een eenvoudige, archaïsche look dat samengaat met uitdagend design en perfect vakmanschap. Artesano Original trekt kracht uit kurk. Het concept van Artesano Original is vervolledigd met aantrekkelijke blikvangers zoals de étagère met drie verdiepingen gemaakt uit hout en leisteen en het speciale theeglas en koffie lijn.

De red dot design award

De red dot design award is één van de meest bekende internationale competities. Het red dot label heeft zichzelf gevestigd als een begeerd kwaliteitszegel voor fantastisch design. Een onafhankelijke jury opgezet door gekende design experts beoordelen alle inschrijvingen van de wedstrijd. Ze testen en evalueren de inschrijving volgens criteria's zoals innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid, ecologische verdraagzaamheid en zelfverklarende kwaliteit. Om het eerlijk te laten verlopen met de verschillende gebieden van design is de red dot design award onderverdeeld in "red dot award: product design", "red dot award: communication design" and "red dot award: design concept".

Voor meer informatie, gelieve deze website te bezoeken .
Deze pagina was gepubliceerd op zaterdag 10 augustus, 2013.
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 11/05/18 15:44