EXTRA %

50% op alle items onder de Potten & Pannen categorie, uitgezonderd promoties!
De korting wordt berekend en getoond bij de bestellingsbevestiging.

Fissler Country Saft-O-Mat 36cm

Country Saft-O-Mat 36cmShare on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail
Merk: Fissler
Model: FI 4770136000
Einde Reeks: nog 1 stuks voorradig.
419,- Nu 209.50
 • Summary

  Niet alleen voor de zondagse maaltijd. Optimale kookatmosfeer dankzij de vochttoevoer tijdens het braden. Duurzaam door de Secural anti-kleeflaag. Ergonomische handgrepen voor de veiligheid.

  Niet alleen voor de zondagse maaltijd. Optimale kookatmosfeer dankzij de vochttoevoer tijdens het braden. Duurzaam door de Secural anti-kleeflaag. Ergonomische handgrepen voor de veiligheid.

   Specificaties:
  • Merk: Fissler
  • Model: FI 4770136000
 • Verzending
  Selecteer bestemming:  Verzendkosten voor België

  • Gratis levering vanaf €50
  • Indien de waarde van de bestelling minder is dan €50:
  Verzendkosten hangen af van het totale gewicht van je bestelling. Bovenstaande tarieven houden rekening met de inhoud van je winkelwagentje, plus het gewicht van dit product.
 • Afhaling
  Wenst u iets af te halen, kan u
  • online bestellen en alle stappen doorlopen
  • of ons bellen op +32 14 677239 en dan reserveren we het item voor u en betaalt u bij afhalen
 • Over Fissler
  Fissler

  Al vele jaren staat Fissler garant voor hoogwaardig kookgereedschap dat uitblinkt door het precieze vakmanschap, de hoge gebruikswaarde en stijlvolle, doordachte ontwerpen "Made in Germany". Alle producten vergemakkelijken uw werk in de keuken en vergroten uw kookplezier.

  Het bedrijf werd in 1845 door Carl Philipp Fissler opgericht en kan bogen op een succesvolle geschiedenis van meer dan 165 jaar. Het succes van het bedrijf stoelt op drie pijlers: ervaring die is opgedaan door de verschillende generaties, technologische kennis en innovatie, en perfecte productie.

  Maar het allerbelangrijkst zijn de producten, waarvan de functie en het ontwerp voortdurend aangepast worden aan de behoeftes van de consumenten, om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan een heel ruim eisenpakket.

  De meeste klanten die een Fissler pan of pot gekocht hebben, blijven bij de volgende aankopen trouw aan dit merk, overtuigd van de zeer hoge kwaliteit en gebruikte technologie.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14