Fissler Vitavit Premium Snelkookpan 8L is momenteel niet in voorraad, maar we kunnen het misschien wel voor je bestellen, Contacteer ons voor meer info.

Vitavit Premium Snelkookpan 8L

Zo wordt snelkoken wel heel makkelijk. Dit nieuwe model biedt exclusieve extra functies: het veiligheidshandvat, instelbare stoomafvoer en een maatverdeling. Hoogtepunt: de innovatieve stoomkookfunctie. Het werkt zonder druk, zo kunt kunt u altijd kijken, roeren en kruiden tijdens het koken. De uitgebreide mogelijkheden van dit model: een unieke bevestigingshulp, twee verstelbare kookniveaus, een indicatorlampje voor sluiting, maar ook een verwijderbaar handvat. Het kookdisplay met een verkeerslichtfunctie informeert u wanneer de warmtebron getemperd kan worden, de kooktijd begint of de temperatuur in de pan te hoog oploopt.

Alle andere items in Snelkookpannen

De snelkoker verkort de kooktijd. Tegelijkertijd zorgt deze zachte manier van koken, nadat de zuurstof is verdwenen, er voor dat meer vitaminen en voedingstoffen worden behouden. Zelfs bij tijdsgebrek kan je dus verse producten gebruiken en bereiden in een mum van tijd en dit zowel gezond als smakelijk!

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 22/07/18 23:04