KitchenAid

In 1919 vond Herbert Johnson de eerste eierklopper uit. Dit was de geboorte van KitchenAid. Aan het originele concept is nu bijna 100 jaar later nog niet veel veranderd, enkel gekopieerd door anderen.

Ook op gebied van design is het merk zeer standvastig. In 1936 ontwierp Edward Arens het K cultmodel. De huidige KitchenAid mixers lijken nog steeds als twee druppels water op dit model: tijdloos en nog steeds hedendaags. In het uitgebreide kleurenpalet vind je zeker de uitvoering die perfect past bij je interieur.

De toestellen zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Dit garandeert de hoge kwaliteit en de lange levensduur van het toestel. Met de vele accessoires kan je alle kanten op binnen de keuken.

KitchenAid omvat meer dan enkel keukenrobotten: blenders, wafelijzers, toasters en staafmixers maken ook deel uit van het gamma. Steeds van een hoge kwaliteit en een mooi tijdloos design.

 

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14