Liebherr wint 2 IF Design Awards 2017

Liebherr is opnieuw in de prijzen gevallen bij de iF Design Awards. Zowel de nieuwe koel/vriescombinatie CBNPes 5758 als de nieuwe side-by-side SBSbs 8673 ontvingen deze prestigieuze onderscheiding. De iF Design Award is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen.

Van 24 tot 26 januari 2017 ontmoetten 58 juryleden uit 19 landen elkaar in Hamburg om de iF Design Awards toe te kennen. Deze internationaal gerenommeerde award is een van 's werelds meest prestigieuze design competities en wordt sinds 1953 georganiseerd door de Vereniging International Forum Design.

De jury prijst de beide nieuwe BluPerformance modellen voor het gebruik van hoogwaardige materialen, het design en de innovatieve verbeteringen die een laag energieverbruik en geluidsniveau met zich meebrengen. Bovendien is de jury zeer enthousiast over de SmartDevice technologie die het mogelijk maakt alarmmeldingen te kunnen ontvangen en instellingen te kunnen wijzigen via een smartphone of tablet.

De Liebherr CBNPes 5758 Premium is een zeer energiezuinige koel/vriescombinatie van 70 cm breed met NoFrost en BioFresh die 20% zuiniger is dan A+++. Omdat bij alle BluPerformance modellen het complete koelsysteem plaats besparend in de sokkel geplaatst is biedt dit 70 cm brede apparaat maar liefst 275 liter inhoud in het koeldeel met 2 BioFresh 0°C laden en 106 liter in het vriesdeel. Het apparaat is rondom uitgevoerd in edelstaal met SmartSteel protectie, heeft aluminium hevelgrepen en zelfsluitende deuren. Aan de buitenzijde van de deur bevindt zich een stijlvol 7 inch touch kleurendisplay welke vele instelmogelijkheden en snelle informatie biedt.

De Liebherr SBSbs 8673 in energieklasse A+++ biedt maar liefst 629 liter inhoud en bestaat uit een koeldeel met 3 BioFresh 0°C laden en een NoFrost diepvrieskast. Deze side-by-side set is rondom uitgevoerd in exclusief BlackSteel met SmartSteel protectie en heeft aluminium hevelgrepen en zelfsluitende deuren. Het NoFrost vriesdeel met vriesladen op rolwieltjes en beschikt over een automatische IceMaker. Bijzonder praktisch zijn de volledig uittrekbare 0°C BioFresh-laden op rails voor het extra lang vers houden van vlees, vleeswaren, verse vis, zuivelproducten, groenten en fruit.

Meer informatie is te vinden op www.liebherr.be

Deze pagina was gepubliceerd op vrijdag 26 mei, 2017.
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14