Magimix

In Frankrijk, in het centrum van Bourgondië vond Magimix de keukenmachine uit meer dan 30 jaar geleden. De keukenmachine van Magimix is een huishoudelijke versie van apparaten voor professioneel gebruik.

Magimix breidde zijn gamma uit om alle functies aan te bieden gepresteerd door kleine elektrische keukenapparaten, zonder hun vier basiswaarden in het gedrang te brengen: kwaliteit, hanteerbaarheid, eenvoud en uiterlijk.

De producten van Magimix zijn gemaakt om het kookleven simpeler te maken. De meeste hebben hun roots in professionele producten die oorspronkelijk gemaakt zijn voor commercieel gebruik. Hierdoor werken ze beter en zijn ze gebouwd om langer mee te gaan.

Het gamma combineert de beste kooktradities met de technologie van vandaag en is gesteund door sterk huishoudelijk gebruik en na verkoop service.

Het koken zou leuk en bevredigend moeten zijn, geen hard werk. Met Magimix worden de meest eisende taken snel, gemakkelijk en rustig volbracht. Dat is misschien waarom TV chefs, kookscholen en recensenten aandringen op Magimix. Ook de meest beroemde restaurants ter wereld gebruiken de professionele uitvoering (Robot Coupe) van de Magimix producten.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14