Miele

Miele is het enige wereldwijde premiummerk voor huishoudelijke en professionele toestellen voor wasverzorging, vaat en desinfectie dat verkrijgbaar is op vijf continenten.

Daarom is continue innovatie de basis voor alle commerciële activiteiten van Miele. Het is immers een feit dat enkel wie altijd “de betere” is, op lange termijn succes kan boeken. Dat wisten ook Carl Miele en Reinhard Zinkann al. Zij zijn het die in 1899 Miele hebben opgericht. Hun toestellen waren kwalitatief duidelijk beter dan die van de concurrentie. Dat was de enige manier om zich te kunnen handhaven op een markt waar toen ook al zwaar om werd gestreden.

Hun basisregel "Er is geen betere" is tot op vandaag het leidmotief van het bedrijf. Om aan deze slogan te voldoen worden alle toestellen dan ook grondig getest voor ze in serieproductie gebracht worden. Om een levensduur van 20 jaar te kunnen garanderen moeten alle producten verscheidene testen goed doorstaan vooraleer ze worden vrijgegeven voor de serieproductie.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14