M.I.Hummel, tijdloos en vertederend

M.I.Hummel, tijdloos en vertederend

M.I.Hummelfiguren zijn echt iets bijzonders. Kinderen met ronde wangen, die hun mollige handjes diep in hun broekzakken en hun kleine voetjes in te grote schoenen steken. Dat en nog veel meer, maakt ze tot begerenswaardige schepseltjes, allemaal met een eigen karakter.

De figuren beelden de meest uiteenlopende bezigheden uit. Sommigen maken zich nuttig: ze schrobben de vloer, brengen de post of bakken brood. Anderen genieten van de natuur: ze aaien pasgeboren lammetjes, plukken bloemen en verstoppen zich in het bos.

M.I.Hummelfiguren genieten wereldwijde bekendheid om hun open, vriendelijke en betoverende gezichtsuitdrukking. Ze worden vervaardigd door kunstenaars van de W. Goebel Porzellan-fabrik, volgens de ontwerpen van zuster Maria Innocentia Hummel. Door zorgvuldig handwerk en met ambachtelijke vaardigheid worden haar tekeningen omgezet in keramiek-sculpturen. Ieder M.I.Hummel figuur is daarom een origineel kunstwerk van Goebel.

Als u iemand aan iets bijzonders wilt herinneren, met een gebaar in plaats van woorden, dan is dat een gelegenheid voor een mooi cadeau van ambachtelijke perfectie.

Deze pagina was gepubliceerd op dinsdag 11 mei, 2004.
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 11/05/18 15:44