Het reinigen en verzorgen van je anti-kleef pannen

Reinigen en verzorgen van je anti-kleef kookpotten en pannen

  • Voor eerste gebruik, reinig je pot of pan in kokend water. Droog de pan af en wrijf de pan gelijkmatig in met olie en verwarm de pan kort op je kookvuur.
  • Gebruik nooit een mes om je voedsel te snijden in je pan, en gebruik geen metalen of voorwerpen met scherpe randen om te roeren.
  • Kookpotten met kunstof grepen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven.
  • Als je kookpotten inox handgrepen hebben, kunnen deze perfect gebruikt worden op gasvuren en in de oven.
  • Warm je kookpotten nooit leeg of met olie op een hoog vuur voor langer dan 5 minuten. Te hoge temperatuur zal de anti-kleeflaag beschadigen en de pan zal haar anti-kleef eigenschappen verliezen.
  • Als de pot of pan regelmatig heen en weer geschoven wordt op een glas keramiek kookplaat, kan de aluminiium bodem sporen nalaten. Aluminium sporen kunnen verwijderd worden met Fissler glasreiniger.
  • Laat geen koud water over een heet glasdeksel lopen om het af te koelen.

Deze pagina was gepubliceerd op donderdag 05 augustus, 2004.
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 19/11/17 14:07