Romertopf

Met Römertopf kan je natuurlijk koken in schotels van klei. Je gerecht kookt in zijn eigen sap, daardoor heb je nauwelijks extra vetstof of olie nodig. Dankzij Römertopf blijven de vitaminen en mineralen in je gerecht behouden omdat er geen kokend water gebruikt moet worden.

Terwijl de Römertopf in de oven staat te garen, heb je tijd om iets anders te doen. Ideaal voor eventjes bij je gasten te gaan zitten of bijvoorbeeld de tafel te dekken. En daar hebben we nog een puntje. Römertopf voegt elegantie en een decoratief charme toe aan je gedekte tafel en vertegenwoordigt traditionele en moderne voeding trends.

Römertopf kan alles. Het kan niet alleen gebruikt worden voor vlees gerechten zoals varkens- of rundvlees, maar ook gevogelte en wild. Ook pastagerechten, plantaardige stoofschotels en desserts komen mooi tot hun recht.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 20/05/17 18:15