Schott Zwiesel 6 Vina Bourgogneglazen model 140 is momenteel niet in voorraad, maar we kunnen het misschien wel voor je bestellen, Contacteer ons voor meer info.

6 Vina Bourgogneglazen model 140  

Alle andere items in Wijnglazen

Het perfecte glas voor elke gelegenheid!

De moderne wijnliefhebber ondekt hoe je wijn een deel kan maken van een opwindende en toffe levensstijl. Het genieten van wijn wordt steeds meer aangepast aan individuele smaken en wensen.
Veel van de glazen kunnen gebruikt worden voor een grote range van wijnen. Toch is bijna ieder glas ontworpen om de details, aroma's en smaken van een bepaalde wijn te accentueren. Hierdoor komt het boeket van die bepaalde wijn volledig tot ontwikkeling en vergroot dit de smaaksensatie tijdens het proeven.
Daarom geven we enkele richtlijnen mee voor wie wil genieten van het volle boeket, aroma's en smaken...

Bourgogneglazen

Aromatische rode wijnen. Door het grote elegante peervormige glas kunnen de volwassen aromatische wijnen met lage tanines goed ademen. Hierdoor komen de verschillende boeketten van deze complexe wijnen volledig tot uiting.

Bordeauxglazen

Deze wereldbefaamde grote complexe wijnen verdienen een groot tulpvormig glas. Hierdoor krijgen alle smaakpapillen op de tong de kans om goed in contact te komen met de wijn. Op deze wijze worden alle rijke aroma's en het hoge tanine-gehaltes van deze rode wijnen gededecteerd, zodat men als het ware een smaak explosie waarneemt tijdens het proeven en drinken.

Rode wijnglazen

Deze glazen zijn geschikt om volle ronde wijnen tot hun recht te laten komen.

Witte wijnglazen

Mooie frisse en droge wijnen bloeien helemaal open in deze glazen. Kan ook gebruikt worden voor zachte lichte rode wijnen.

Kleine witte wijnglazen

Deze elegante glazen zijn ideaal gevormd voor dessert en zoete witte wijnen. Door de mooie ronding van het glas worden de intense aroma's vastgehouden om een volle smaakervaring te geven.

Champagnefluiten

Het ontwerp van dit slank, hoog glas staat in fuctie van de delicate aroma's en zachte smaken van Champagne. Door de smalle vorm worden de parelachtige bubbels langer vastgehouden en zachtjes exploderen zodat hun aroma's subtiel worden vrijgegeven aan het oppervlak.

Champagneglazen met mousseerpunt

Dit is een breder glas dan een normale Champagnefluit. Onderaan het glas is een oneffenheid die de vorming van belletjes stimuleert. Hierdoor krijg je een mooie pareling waardoor de aroma's ten volle tot bloei komen. In deze glazen worden vooral Cava, Prossecco, Crémant of andere hoogwaardige schuimwijnen geserveerd.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14