Silikomart

Silikomart biedt een breed scala aan verfijnde en innovatieve productendie aan de behoeften van alle mensen die graag koken voldoen. .

Silikomart producten staan bekend om hun vormgeving, hoge kwaliteit siliconen en "Made in Italy" productie. Het gebruik van siliconen in de keuken geeft uitstekende resultaten en significante voordelen. De siliconen kunnen temperaturen aan van -60 ° C tot +230 ° C. Silicone is antikleef en een elastisch materiaal dat bestand is tegen veroudering. Het voldoet aan de voedingsnormen, is niet-giftig, geur- en smaakloos.

Silikomart streeft er voortdurend naar zijn klanten een superieur product te bieden. Om deze reden wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit commerciële silicium (gemaakt van 100% platina vloeibare siliconen). Het bevat geen toxische bestanddelen en wordt eveneens gebruikt in de medische wereld.Silikomart besteedt veel aandacht aan kwaliteitscontrole en staat ??garant voor een volledig betrouwbaar en veilig product die in overeenstemming is met alle wettelijke normen.

Veiligheid, kwaliteit en prestaties, gecombineerd met het unieke design, maakt Silikomart de specialist van culinaire siliconen.

Silikomart heeft momenteel twee octrooien: de SAFE-RING, de ring ontworpen om een grotere stabiliteit te geven aan de bakvorm en EASY CREAM, een technologie ontwikkeld om ijs te maken met siliconen mallen.

 

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14