Spiegelau

Spiegelau is toegewijd aan het produceren van de best mogelijke wijnglazen. Dat wil zeggen dat ze glazen op de markt brengen van de hoogste kwaliteit, stevigheid en waarde om wijn drinken aangenaam en leuk te maken . Door trouw te blijven aan vakmanschap, innovaties en technologische vooruitgang in de sector, kan Spiegelau een groot gamma wijnglazen aanbieden die zowel mooi ontworpen zijn als duurzaam zijn - de beste betaalbare waarde. Dat is waarom Spiegelau glazen mooi staan op tafel of in zoveel huizen en verfijnde restaurants over de hele wereld en het blijft een leider in de industrie. Spiegelau maakt mooi glaswerk en serviezen voor dagelijks gebruik.

Voor de snel groeiende groep van nieuwe wijnliefhebbers is wijn leuk en serieus. Ze weten hoe ze de wijnervaringen kunnen personaliseren aan hun levensstijl. Wijn is ook uitdagend. Wijn brengt mensen samen. Het is een belangrijk onderdeel van de maaltijd - de tijd waarin vrienden en familie samen komen om te delen, communiceren en zich verbinden. Wijn kan de alledaagse plezieren van het leven verbeteren, of je ze nu met vrienden deelt, of als je uit gaat of gewoonweg tijdens intieme en stille momenten. Spiegelau toost op zij die de volheid van het leven durven aangaan. Spiegelau is verheugd om hier een deel van uit te maken.

Soms kan je het gewoon allemaal hebben.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14