Staub

Aandacht voor details, dat maakt van Staub een uitzonderlijk merk: de perfect passende deksels met spikes die zorgen voor een continue besprenkeling, de hittebestendige knoppen in vernikkeld staal en een met kwarts geïnfuseerde binnenlaag in mat zwart. 

De kleurrijke vormen, duurzaamheid en gebruiksgemak zorgen voor een geslaagde presentatie van de gerechten op tafel. Staub tref je zelfs aan in de keukens van de grootste restaurants. De cocottes zijn ideaal voor in de keuken als op de tafel.

Met deze potten en pannen tover je de mooiste en lekkerste gebraden, stoofpotjes, enz. op tafel.

Gietijzer is geschikt voor inductie, maar mag niet blootgesteld worden aan te hevige temperatuurschommelingen. Gietijzer moet je tijd geven om zich aan de temperatuur aan te passen, daarom mag je je gietijzer potten en pannen nooit met een boost functie op inductie gebruiken maar wel langzaam op temperatuur brengen vanaf ongeveer 1/3 van de stand van je kookvuur - dit geldt voor alle types van kookplaten.

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14