Filter Producten

Stoomkokers en Sudderpotten (Slowcookers)

Koken met een stoomkoker betekent niet alleen gezond koken, maar ook koken met plezier. De voedingswaarde en de smaak van de voedingsmiddelen blijven behouden door deze manier van koken. 

Bij koken op stoom blijven de voedingsmiddelen intact. Deze worden namelijk gegaard bij een lage temperatuur die noch het evenwicht van de plantaardige materie verstoort, noch de vitaminen en minerale zouten, die in de voedingsmiddelen zitten, aantast.

Deze manier van koken heeft bovendien het voordeel vrijwel alle vetten, pesticiden, insecticiden en slechte vetten uit de voedingsmiddelen te doen verdwijnen.

Met de slowcooker kun je op een makkelijke manier stoofschotels, soepen en sauzen bereiden. Veel stoofschotels moeten uren op een laag pitje sudderen. Ze zijn niet moeilijk te bereiden, maar je moet wel in de gaten houden of het eten niet aanbrandt en af en toe te roeren.

Het voordeel van koken met de slowcooker is dat je er niet bij hoeft te blijven. Zodra de ingrediënten in de slowcooker zitten, doet die zijn werk: vier tot acht uur lang. De slowcooker werkt op elektriciteit. Dankzij de constante lage temperatuur is aanbranden onmogelijk.

EXTRA %

25% op alle items onder de Elektro categorie, uitgezonderd promoties!
De korting wordt berekend en getoond bij de bestellingsbevestiging.
bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14