Tarrerias-Bonjean

Bij Tarrerias-Bonjean, is bestek een integraal deel van de identiteit, sinds 5 generaties, maar nog langer er was reeds een een 'coustelier' met de naam 'Tarerias' ingeschreven in de registers van Thiers in 1648.

Vandaag is Tarrerias-Bonjean niet enkel een Franse leider in bestek. TB ontdekt de reele noden en onwikkelt innoverende oplossingen. TB maakt geen producten enkel maar voor het plezier van het produceren. De design moet hand in hand gaan met het gebruiksgemak en de performantie.
TB wil objecten ontwerpen die van generatie tot generatie meegaan, messen met een extreme levensduur door een combinatie van technologie, durf en eenvoud.

TB is gericht op de perfectie te beheersen. Geankerd in vakkennis en constante evolutie, de ambachtelijke vaklui van morgen, blij om een grote bijdrage te kunnen leveren aan de evolutie van dit nobel gebruiksvoorwerp dat het mes is door de Evercut technologie (het lemmet dat de tijd verslaat)

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14