Privacy Beleid

Keukenlust weet dat je geinteresseerd bent hoe informatie over jou wordt gebruikt en gedeeld met anderen, en we apprecieren je vertrouwen en we willen dat je het volste vertrouwen hebt in onze diensten en de beveiliging van je persooonlijke informatie. Deze pagina beschrijft onze Privacy Policy. Door Keukenlust te bezoeken, aanvaard je de praktijken beschreven in deze Privacy Policy.

Welke persoonlijke informatie wordt er door Keukenlust verzameld?

De klanteninformatie die we verzamelen helpt ons om je online ervaring te personalizeren en continue te verbeteren. Hier is de informatie die we verzamelen.

  • Informatie die je ons geeft: Wij ontvangen en slaan op alle gegevens die je op onze website invult of ons geeft op elke andere manier. U kunt verkiezen om bepaalde informatie niet te verstrekken, maar dan zal u niet uit veel van onze eigenschappen voordeel kunnen halen. Wij gebruiken de informatie die u ons geeft om uw bestelling te vervullen, uw persoonlijke winkel omgeving aan te passen bij uw volgende bezoek en om onze communicatie met u te verbeteren.
  • Automatische Informatioe: Wij ontvangen en slaan bepaalde soorten informatie op wanneer u met onze website een interactie aangaat. Bijvoorbeeld, zoals vele websites, gebruiken wij soms "koekjes," en wij verkrijgen bepaalde soorten informatie wanneer u met uw browser onze website bezoekt.
  • E-mail Communicatie: Om ons te helpen e-mail productiever maken om onze klantenservice en uw het winkelen ervaring te verbeteren, verzenden wij u bulletins van onze diensten en producten, soms berichten van veranderingen in ons beleid, en orderbevestigingen. Als u geen e-mail wilt ontvangen van ons, buiten bestellingsbevestigingen en ontvangstbewijzen, gelieve dan uw voorkeur aan te passen in uw gebruikersprofiel.

Wat met Koekjes ?

De koekjes zijn de alfanumerieke bestanden die wij naar uw computers harde schijf sturen dmv uw browser. Deze koekjes laten onze systemen toe om uw browser te erkennen en eigenschappen zoals opslag van producten in uw winkelwagentje tussen bezoeken te verstrekken.

Deelt Keukenlust de informatie die het ontvangt?

Wij eerbiedigen uw privacy en waarderen uw als klant. Nooit zullen wij uw contact- of betalingsinformatie aan om het even welke derdeverkoper, vennoot of dienstverlener doorgeven, tenzij absoluut noodzakelijk om uw bestelling te voltooien.

Hoe veilig is de informatie over mij ?

Wij slaan geen kredietkaart details op op onze systemen, maar maken gebruik van derden waarbij uw informatie tijdens de transmissie is beveiligd door Secure Sockets Layer (SSL) software, die deze informatie codeert die u aan ons tijdens het kopen van onze producten of de diensten voorziet. Het is belangrijk voor u om tegen onbevoegde toegang tot uw wachtwoord en tot uw computer te beschermen.

Tot welke informatie kan ik toegang hebben ?

Keukenlust geeft u toegang tot een brede waaier van informatie over uw rekening en uw interactie met ons. Je kan uw order historie bekijken als ook uw persoonlijke informatie ten aller tijde wijzigen.

Conditions of Use, Notices, and Revisions

Als u verkiest om Keukenlust te bezoeken, zijn uw bezoek en om het even welk geschil over privacy onderworpen aan dit Bericht en onze Voorwaarden van Gebruik, met inbegrip van beperkingen op schade, arbitrage van geschillen, en toepassing van de Belgische wet op de handelspraktijken en verkoop op afstand. Als u om het even welke bezorgdheid heeft over de privacy van uw persoonlijke informatie zoals die is verzameld binnen onze website en wordt gebruikt, gelieve ons dan een grondige beschrijving te zenden door op "Contact Us" te klikken, en wij zullen proberen om het op te lossen. Onze bedrijf verandert constant, en ons Privacy beleid en Voorwaarden van Gebruik zullen dan ook mee evolueren. Wij kunnen periodieke herinneringen van onze berichten en voorwaarden met de elektronische post versturen, tenzij u verkozen heeft geen verdere informatie van ons te ontvangen. Tenzij anders verklaard, is ons huidig Bericht van de Privacy op alle informatie van toepassing die wij over u en uw rekening hebben. Wij staan achter onze beloften en we zullen nooit materieel onze beleid en praktijken veranderen waarbij uw klanteninformatie minder zou beschermd worden, zonder specifiek hiervoor uw toestemming te krijgen.

De informatie die U ons geeft

U verstrekt de meeste van dergelijke informatie wanneer u, koopt, bestelt, commentarieert via onze website of e-mail aan Keukenlust. stuurt. Als resultaat van die acties, zou u ons van dergelijke informatie kunnen voorzien zoals uw naam, adres, en telefoon, email e.d.

Automatische Informatie

Voor veiligheidsdoeleinden verzamelt en analyseert Keukenlust soms het Internet-protocol(ip) adres dat wordt gebruikt om uw computer aan het internet, en aan onze website aan te sluiten. Dit wordt gedaan ter bescherming in het geval dat iemand uw persoonlijke informatie zou misbruiken en een rekening, opent of aankopen onder uw naam maakt.

Vragen

De vragen betreffende onze Voorwaarden van Gebruik, het Beleid van de Privacy, of ander beleid verwant materiaal kunnen aan ons worden gestuurd door op het "Contact" te klikken. Of via email naar: info@keukenlust.be

bpost postnl dpd shipping verzending pay with betalen met bancontact ideal overschrijving banktransfer maestro visa mastercard paypal verified etc
laatste stock check 31/08/18 00:14